Beleggingen


 

 

Als partnermakelaar bij ING Insurance kan ik u volgend top-beleggingsproducten aanbieden :

Kies de beleggingsverzekering die het best bij u past:


Safe Profit
Zoekt u een veilige én rendabele belegging? Dan is Safe Profit geknipt voor u! Safe Profit combineert de voordelen van een verzekeringsrekening met die van een klassieke spaarformule: veiligheid, een fraaie opbrengst, eenvoud en soepel gebruik.


World-Class Funds

U wil zich niet beperken tot één aanbieder van beleggingsfondsen, maar wel beleggen in de meest performante fondsen uit de hele wereld? U laat de selectie van fondsen en de opvolging van uw belegging liever over aan een gespecialiseerd team? U wil zelf beslissen hoeveel risico u wil nemen met uw belegging?
Dan is World-Class Funds de ideale formule voor u.


Topic Invest
U wil dat uw belegging het rendement van de aandelenmarkten volgt? U wil uw portefeuille actief opbouwen, op basis van de economische sectoren waarin u gelooft? U wil zelf grip hebben op de opbouw en de opvolging van uw beleggingsportefeuille en tegelijk toch profiteren van de spreiding via fondsbeleggingen?

Geo Invest
U wil actief beleggen en daarbij eigen accenten leggen in de regionale spreiding? U wil zelf grip hebben op de opbouw en de opvolging van uw beleggingsportefeuille en toch ook profiteren van de spreiding via fondsbeleggingen? U wil een maximale return op lange termijn behalen en tegelijk het risico onder controle houden?

Junior Life Cycle
U wil uw (klein)kinderen een financiële ruggensteun geven bij hun groei naar volwassenheid. U wil voor hen geleidelijk een spaarbedrag samenstellen, met de garantie dat het spaarplan automatisch verder loopt als u iets overkomt.
Kies voor Junior Life Cycle, het ideale spaarproduct voor de jeugd.


Life Cycle Plan
U wil sparen en zoekt een spaarformule die mee evolueert met uw leeftijd? U wil met kleine bedragen naar de beurs. En zo profiteren van hogere rendementen. Planmatig sparen in een fonds met spreiding in de tijd, ziet u wel zitten?
Dan is Life Cycle Plan het ideale spaarproduct voor u.

Vanzelfsprekend kan u voor uw specifieke beleggingsvragen steeds bij mij terecht. Ik maak graag een simulatie voor uw situatie tijdens een persoonlijk gesprek bij mij op kantoor.